Kongresi, Seminari, Teambuilding, Sport

Aparthotel Vučko nudi organizaciju svih vrsta seminara, konferencija, prezentacija, mini sajmova, poslovnih sastanaka i team building-a.

Za tu svrhu hotel raspolaže sa 3 konferencijske sale, a tu je i mogućnost preuređenja hotelskog restorana u konferencijski prostor za 300 osoba.

Svi prostori opremljeni su bežičnim internetom, sistemom za multimedijalne prezentacije, vrhunskom rasvjetom i pratećom opremom.

Pošaljite nam upit

Kongresi i seminari

Konferencijska sala „Vučko“  - velika sala koja pruža mogućnost organizovanja većih događaja sa kapacitetom do 120 osoba.

Konferencijska sala  „Jahorina“  - pogodna je kao sala za sastanke i manje prezentacije sa maksimalnim kapacitetom od 40 osoba. 

Konferencijska sala „Romanija“  - sala sa dosta prirodne svjetlosti što je i prednost ove sale, omogućavajući organizaciju događaja do 60 osoba u bioskop postavci.

Preuzmi PDF

Teambuilding

-razvoj poželjnih karakteristika pojedinaca ili tima

-smanjenje akumiliranog stresa

-poboljšanje komunikacije između zaposlenih

-razvoj timskog duha

-preuzimanje rizika i odgovornosti

-kreativno rješavanje problema

-poštovanja ravnopravnosti unutar grupe

-druženje, rekreacija i zabava

 

Sportski turizam

Olimpijska planina Jahorina nudi spoj avanture i aktivnog odmora, a Aparthotel Vučko koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1560m na Jahorini, predstavlja izuzetno povoljan prirodni ambijent za bazične i visinske pripreme sportista.